زیبایی خود به تنهایی همه چیز است

آدرس: احمد آباد، نبش ملاصدرا 2، ساختمان سپهر صدرا، واحد 5

  • تلفن تماس : 38414605 - 051
  • تلفن همراه منشی: 09058912899

پایداری ایمپلنت های چقدر است؟

پایداری ایمپلنت های چقدر است؟

ایمپلنت دندان یکی از بزرگترین نوآوری‌های دندانپزشکی مدرن است و می‌تواند بهترین انتخاب برای جایگزینی طولانی مدت یک دندان از بین رفته باشد. منتها سؤالی که اینجا مطرح می‌شود این است که طول عمر ایمپلنت دندان چقدر است؟ در پاسخ به این سؤال باید بگوییم، عوامل مؤثر بر طول عمر ایمپلنت دندان بستگی به شیوه زندگی فرد، شرایط پزشکی، بیماری‌های فرد و رعایت بهداشت عمومی دندان‌ها دارد.
در حقیقت تکنولوژی ایمپلنت دندان در سال‌های اخیر به قدری پیشرفته شده است که عدم موفقیت ایمپلنت به علت باز پس زدن بدن یا مشکلات عملکردی بسیار کاهش یافته و در واقع بیشتر وقایعی مربوط به گذشته است.
بیماری‌ها و مشکلات پزشکی زمینه ‌ای و استفاده نادرست از دندان ایمپلنتی از جمله عواملی هستند که می‌توانند منجر به شکست درمان ایمپلنت شوند.
طول عمر ایمپلنت دندان چه مدت است؟
در صورتی که بهداشت دهان را به خوبی رعایت کنید و مرتباً مسواک بزنید و نخ دندان بکشید و سالی دو مرتبه چکاپ دندانپزشکی داشته باشید ، احتمالا پایه تیتانیومی ایمپلنت تا آخر عمر دوام خواهد داشت. با این حال روکش دندان طول عمر مشخصی بین ۱۰ تا ۱۵ سال دارد و معمولاً پس از آن نیاز به تعویض خواهد داشت. با این حال با رعایت بهداشت دهان می‌توان طول عمر ایمپلنت را افزایش داد.
موقعیت دندان در دهان نیز یکی از عوامل تأثیر گذار در طول عمر ایمپلنت است ، ایمپلنت عقب دهان فشار بیشتری را در هنگام جویدن غذا تحمل می‌کند بنابراین سریع تر از ایمپلنت جلوی دهان ممکن است طول عمر آن به سر بیاید.
ایمپلنت در مقایسه با سایر روش‌های جایگزینی دندان‌های از دست رفته چگونه است ؟
ایمپلنت دندان به صورتی طراحی شده است که تقریباً یک راه حل دائمی برای پر کردن جای خالی دندان‌ها به شمار می‌آید اما روش‌های دیگر جایگزینی دندان‌های از دست رفته مانند دندان مصنوعی و بریج دندان، طول عمر مشخصی دارند و پس از مدتی باید تعویض شود.
ایمپلنت دندان به دلیل جایگذاری در استخوان فک و جوش خوردن به استخوان، پشتیبانی محکم و مطمئنی دارد بنابراین درست همانند دندان طبیعی با آن می‌توانید غذا بجوید بدون این که نگران تکان خوردن یا درآمدن ایمپلنت باشید.
ایمپلنت دندان دچار پوسیدگی نمی‌شود و سلامت دندان‌های مجاور را به خطر نمی‌اندازد در حالی که روش‌های دیگر مانند دندان مصنوعی و بریج دندان، پیامدهایی مانند ساییدگی و آسیب دیدن دندان‌های دیگر را به دنبال دارند.
ایمپلنت سازگاری خوبی با بدن انسان داشته ولی باید این را در نظر داشت که بعد از کاشت ایمپلنت در دهان باید نکات مربوط به مراقبت‌های لازم را برای جلوگیری از پس زدن پیوند رعایت کرد .
امروزه با به کارگیری تکنولوژی‌های جدید در طراحی کلی و ساخت سطوح خارجی ایمپلنت‌ها، عمر عملکرد آنها در فک بسیار افزایش یافته و معمولا ایمپلنت‌ها برای زمانی بیشتر از ۲۵ سال کارکردن در استخوان فک آماده شده‌اند. بهره‌وری بهینه از این ایمپلنت‌ها عموما به مراقبت از آنها، حفظ بهداشت دهان، مراجعه سالیانه به دندان‌پزشک پروتزیست و رعایت توصیه‌های بهداشتی وی بستگی خواهد داشت.

دیدگاه خود را بنویسید

20 − 8 =